Timmerdorp Groningen gaat verhuizen en krijgt andere vorm

Archief De redactie
Archief De redactie
Foto: Timmerdorp Groningen/ Buro Bries

Timmerdorp Groningen gaat verhuizen naar Tuinindestad krijgt een andere vorm en opzet. Dat maakte de organisatie afgelopen week bekend.

“Timmerdorp voldoet in de toekomst nog meer aan het doel dat we met zijn allen tien jaar geleden hebben bedacht: kinderen een onvergetelijke vakantieweek bezorgen (en dan vooral die kinderen die niet de gelegenheid zijn om zélf op vakantie te gaan)”, aldus de organisatie.

Het evenement wordt overgedragen aan Tuinindestad en haar partners in Westpark. Daarmee verhuist het Timmerdorp naar de westkant van Vinkhuizen en verlaat het Suikerunieterrein, waar het Timmerdorp bijna tien jaar plaatsvond. “We hebben er alle vertrouwen in dat Tuinindestad er een geweldig evenement van blijft maken, dat tegelijkertijd ook weer nieuwe elan geeft aan dit mooie initiatief.”

Maar dat is niet het enige dat gaat veranderen. In plaats van één week zal er nu vier weken lang een Timmerdorp zijn. Met niet 350 kinderen in één week, maar vier weken lang iedere week tachtig kinderen die samen een dorp gaan bouwen. Het Timmerdorp vindt dit jaar plaats van 8 augustus tot en met 1 september. Op 1 of 2 september gaat er een groot eindfeest gehouden worden.

Mensen die zich aan willen melden als vrijwilliger kunnen een mail sturen naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen