Kinderen leren instrumenten kennen tijdens meezingconcert

Foto: via VRIJDAG

Op zondag 2 april presenteert VRIJDAG het kinderconcertje: Het rad van instrumentenfortuin. Tijdens het concert mag het jonge publiek meezingen en -spelen én leren ze veel instrumenten kennen tijdens een bingo.

Voor kinderen vanaf anderhalf jaar organiseert VRIJDAG op zondag 2 april een kinderconcertje waarin ze kennis kunnen maken met veel verschillende instrumenten. Iedereen krijgt bij binnenkomst een bingokaart, tijdens het concertje moet je dus goed opletten. Heb jij als eerste al je instrumenten weg gekruist? Dan win je een prijsje!

De afbeeldingen op de bingo-kaarten zijn getekend door kinderen die een cursus volgen in het Kinderatelier van VRIJDAG aan de Walstraat.

(Tekst gaat verder onder afbeelding)

Voorbeeld bingokaart.

Door het ongekende suces van de afgelopen edities en het enthousiasme van kinderen en ouders organiseren we binnenkort weer een kinderconcertje waarin kinderen mee mogen klappen, zingen en spelen. – organisator Joëlle Doll

Kinderconcertjes in Groningen

Regelmatig organiseert VRIJDAG kinderconcertjes, de ene keer met muziek passend bij de tijd van het jaar, de andere keer gebaseerd op een boek, verhaal of thema. De concertjes zijn voor veel kinderen een eerste kennismaking met live muziek. Uiteraard mag het jonge publiek enthousiast mee dansen, klappen en zingen. De kinderconcertjes zijn kortom een middag vol muziek en plezier. Tijdens de concertjes treden altijd cursisten (en docenten) van VRIJDAG op, zodat zij podiumervaring op kunnen doen.

Het rad van instrumentenfortuin is zondag 2 april van 14.00 uur tot 14.45 uur in VRIJDAG Concertzaal aan de Sint Jansstraat 7. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn te koop via bijvrijdag.nl/kinderconcertje.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen