Selah Sue en S10 maken line-up Stadspark Live compleet

Foto: Niels Knelis Meijer

Selah Sue en S10 maken de line-up compleet van de komende editie van Stadspark Live. Dat heeft de organisatie dinsdag bekendgemaakt. Eerder zijn Lionel Richie, Anouk, Gregory Porter en Son Mieux al aangekondigd voor het Groningse festival dat zondag 18 juni plaatsvindt op de voormalige drafbaan in het Stadspark.

De Belgische zangeres Selah Sue speelde op diverse festivals en grote tours volgen. Na een korte pauze bracht ze vorig jaar haar nieuwste album Persona uit. Het album omvat een persoonlijke collectie songs zoals de eerste single Pills, waarin Selah Sue zingt over haar ervaringen met antidepressiva die ze sinds haar tienerjaren voorgeschreven kreeg.

S10, de artiestennaam van Stien den Hollander, vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. S10 werd met haar debuutalbum Snowsniper (2019) bekroond met een Edison award in de categorie ‘Alternative’ en dit jaar was ze zelfs in vier categorieën genomineerd namelijk ‘Beste song’ (met De Diepte), ‘Album’, ‘Videoclip’ en ‘Nederlandstalig’ (welke ze ook won). Haar show op Noorderslag in 2020 werd uitgeroepen tot #2 van de beste 25, en een uitverkochte clubtour volgde. De single Zonder Gezicht met vriendin Froukje werd vorig jaar uitgeroepen tot Song van het Jaar en haar eigen single De Diepte, waarmee ze ook deelnam op het Eurovisie Songfestival, stond op nummer 2.

De kaartverkoop voor Stadspark Live is inmiddels gestart..

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen