Dertiende Bedumer Winterloop levert al 85.000 euro op voor UMCG Kanker Researchfonds

Kinderen rennen voor de Basisschool run.
Kinderen rennen voor de Basisschool run.
Foto: via Bedumer Winterloop

De dertiende Bedumer Winterloop heeft maar liefst al 85.000 euro opgeleverd voor het UMCG Kanker Researchfonds. Dat is het voorlopige eindresultaat, meldt de organisatie.

Het prachtige weer droeg afgelopen zaterdag ook bij aan het succes van het evenement. Het was aangenaam weer voor de wandelaars, lopers en toeschouwers. Veel mensen hebben kennisgemaakt met de nieuwe initiatieven zoals het concert van Wilhelmina, Heman en Patrimonium en het Shantykoor Doekegat. Ook de spelletjesavond van de Pioniers was een groot succes.

Vele sportieve evenementen zoals de spinningmarathon van Mind & Motion, de Leefstijlgames van de Leefstijlfabriek, de Bedumer Swinchallenge van Aqua Bedum, de volleybalmarathon van de jonge meiden van DIO Ma1 en het Specialfit kickboksen van Niels van Os hebben een uitstekende bijdrage geleverd. Colourful Het Hogeland zorgde voor heerlijke Oekraïense hapjes en ook de horeca droeg haar steentje bij.

“Wie wij zeker ook willen bedanken zijn de sponsoren, vrijwilligers en bedrijven. Zonder hen was dit allemaal niet mogelijk geweest. Geen organisatie kan zonder dus grote waardering daarvoor. Wij laten aan de samenleving zien dat hier een grote saamhorigheid heerst”, aldus voorzitter en aanjager Klaes Hoekstra. “Een loop als deze verbind zijn inwoners en daar kunnen wij alleen maar trots op zijn”.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen