Muzikale ontwikkelingstraject GRONDSLAG presenteert Groningse talenten in Simplon

Foto: Archief De Redactie

Het muzikale ontwikkelingstraject GRONDSLAG presenteert aanstaande zaterdag 4 februari Groningse talenten in Simplon.

Het ontwikkelingstraject is alweer over de helft en de deelnemers zijn volgens de organisatie achter de schermen flink aan de weg aan het timmeren. “Maar nu is het tijd dat ook de buitenwereld kan zien waar deze acts mee bezig zijn geweest en wat voor nieuw talent Groningen bezit!”

Acht acts zijn te zien op één avond. De line-up bestaat uit Bibi and The Boys, Ioana Iorgu, Jay Waldo, Jelle Mulder, Not Sure, Novko, The Samuels, Velveteen Void.

GRONDSLAG

GRONDSLAG is een talent ontwikkelingstraject opgestart vanuit POPgroningen en is specifiek ontwikkeld om ruw talent van Groningse bodem op maat te helpen ontwikkelen, onderscheiden, zelfredzamer te worden en handvaten mee te geven. Dit om zo beter uitgerust te zijn om te werken aan een duurzame muzikale loopbaan. Jaarlijks zal GRONDSLAG 8 acts ten behoeve van hun ontwikkeling ondersteunen. De manier waarop dit gebeurt is geheel afhankelijk van de behoefte van de act, maar is gekoppeld aan een vast traject.

GRONDSLAG is grofweg voor acts die Kunstbende en Popsport ontgroeid zijn, maar waarvoor professionaliseringstraject Hit The North en deelname aan de Popronde nog een brug te ver zijn.

De aanvang is om 20.00 uur in Simplon bovenzaal.

De toegang is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen