Eindelijk weer een volwaardig IFFR in Groningen

Foto: via Forum Groningen

Vanaf woensdag 1 februari vindt na twee jaar afwezigheid het International Film Festival Rotterdam (IFFR) weer plaats in Forum Groningen. IFFR in Groningen is dé kans voor filmliefhebbers om meer dan 50 van de grootste en meest langverwachte films van het komende jaar alvast op het grote scherm te zien.

Programma IFFR in Groningen

IFFR in Groningen presenteert vijf dagen lang van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat een uiteenlopend filmprogramma. Op het programma staat titels als The Whale, de nieuwe film van Darren Aronofsky, Munch, caleidoscopische film over schilder Edvard Munch (openingsfilm in Rotterdam), Something You Said Last Night, debuut van filmmaker Luis De Filippis die millennial angst en de nuances van familiedynamiek met warmte en tederheid verkent.

Binnen het programma wordt een aantal thema’s uitgelicht. Zo is er een sectie voor jong en opkomend filmtalent en voor nieuw werk van gevestigde filmmakers. Het complete IFFR in Groningen-programma is te vinden op forum.nl/iffr.

Regisseurs en inleiders

Bij een flink aantal films zijn regisseurs aanwezig voor een Q&A na afloop van de films, of als gast bij een van de gratis IFFR talkshows. Onder hen zijn Aaron Rokus, regisseurs van de Nederlandse openingsfilm Goodbye Stranger, Nafiss Nia, regisseur van Die Middag en Romy van Heugten, regisseur van Camouflage Alle Q&A’s en inleidingen zijn te vinden op forum.nl/iffr.

Early bird tickets

Kaarten voor alle films van IFFR in Groningen zijn vanaf woensdag 25 januari 9.00 uur verkrijgbaar via forum.nl/iffr en aan de balie in Forum Groningen. Van woensdag 25 januari 9.00 uur tot en met vrijdag 27 januari 23.55 uur kan men profiteren van de speciale Early Bird-prijs van € 10,00 (in plaats van het festivaltarief van € 12,50)

De satellieteditie van een van de grootste filmfestivals van Europa is te bezoeken tot en met zondag 5 februari.

Locatie: Forum Groningen, Nieuwe Markt 1, 9712 KN Groningen

Kijk voor meer informatie: forum.nl/iffr

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen