Ontdek hardlopend de Groningse binnenstad tijdens vernieuwde KLM Urban Trail

Foto: KLM Urban Trail Groningen

Op zondag 2 april vindt de zevende editie van de KLM Urban Trail plaats met een gloednieuw parcours langs en door pareltjes van Groningen. Zowel sportief als uniek is de Stad Groningen te ontdekken tijdens deze avontuurlijke run. Hardlopend door gebouwen, theaters, stadions en nog veel meer verrassende locaties.

Deze editie heeft een nieuwe start en finish en veel nieuwe locaties, meldt de organisatie. De start en finish zijn dit jaar bij de Euroborg.

De routes zijn dit jaar ongeveer 6 en 12 km lang en onderweg maken onder andere studentenvereniging Albertus Magnus, Synagoge Groningen, Peakz Padel en het KWADRAAT deel uit het van het vernieuwde parcours.

“Supergaaf dat we deze toffe locaties mogen toevoegen aan het parcours. Op deze manier kunnen we alle deelnemers een verrassende ontdekkingstocht aanbieden, ook als iemand al 5 keer mee heeft gedaan.” vertelt organisator Johan Meijer.

Een compleet overzicht van het parcours en de deelnemende locaties wordt in aanloop van het evenement bekend gemaakt op de website van de organisatie.

De inschrijvingen voor de KLM Urban Trail Groningen op zondag 2 april zijn geopend.

Kijk voor meer informatie op www.klmurbantrailgroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen