ESNS introduceert Adviesraad Diversiteit & Inclusie

Foto: Via ESNS

Het muziekfestival Eurosonic Noorderslag (ESNS), dat van woensdag tot en met zaterdag plaatsvindt in Groningen, heeft een Adviesraad Diversiteit & Inclusie geïntroduceerd.

“ESNS ambieert in haar organisatie een afspiegeling te zijn van de wereld waarin we leven en de sector waarin we werken. Onder de noemer Music for Everyone zet ESNS stappen richting een meer inclusieve organisatie met als doel in 2024 concrete resultaten laten zien”, aldus de organisatie.

De Adviesraad Diversiteit & Inclusie maakt de komende editie van ESNS kennis maakt met het evenement. Deze adviesraad bestaat uit een groep studenten en (young) professionals die hun expertise, ervaring en netwerk inzetten om ESNS inclusiever te maken. Binnen ESNS brengen zij nieuwe perspectieven in en geven zij gevraagd en ongevraagd advies.

De adviesraad leert hoe de muziekindustrie werkt en doet een breed netwerk op in de sector. Dankzij uitwisseling van kennis en ervaring, kan ESNS zich blijven ontwikkelen tot een organisatie die voor iedereen toegankelijk is.

De adviesraad bestaat uit:

Van l. naar r.: Nora Leidinger, Daniële Streep (ESNS), Sasha Vorm, Teuntje Zijp, Kadigia Farah, Lotte van den Broek, Patrick Lumumba Kadjo, Thu Ha Nguyen Thi, Dennis de Groot, M. Groenen, Martin van Engel (ESNS). Niet op de foto: Yahaira Brito Morfe.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen