Grand Theatre viert kerstvakantie met speelse en interactieve jeugdvoorstellingen

Foto: Jan Buurma

In deze kerstvakantie zijn grappige, fantasierijke, ontroerende en interactieve jeugdvoorstellingen te zien in het Grand Theatre van vrijdag 30 december tot en met donderdag 5 januari.

Op het programma staan NIETES (4+) waarin je lekker tegendraads mag zijn. Als het anders loopt (9+) neemt je mee in een wereld vol tegenslag en kracht. Chillen, spelen en ranja drinken kan bij Tussen Kunst en Kids (4+).

NIETES

In NIETES zeggen theatermakers Kim Karssen en Hendrik Kegels volmondig “NEE!” tegen alles. Het publiek? Bah, NEE! Licht? Jakkes, NEE! Applaus? NEEEE! NIETES is een parade van alles wat niet mee mag doen vol slapstick voor jong en oud. Een voorstelling over woede, loslaten en (niet) kunnen omgaan met verandering voor kinderen vanaf 4 jaar. De voorstelling is op vrijdag 30 december om 14.30 uur.

Als het anders loopt

Als het anders loopt van Het Houten Huis / Plan D- / Club Guy and Roni is een muziektheater vol beeldende poëzie en dans over een wachtkamer waar de muren bewegen, mensen wankelen en toch sterk blijven. Een gevoelig onderwerp, livemuziek en een minimum aan woorden vormen de ingrediënten voor een herkenbare Houten Huis-voorstelling. Acteurs en dansers met en zonder een beperking verbeelden een wereld vol tegenslag en kracht. Voor kinderen vanaf 9 jaar.

De voorstellingsdata zijn op:

Dinsdag 3 januari om 19.30 uur
Woensdag 4 januari om 14.30 uur
Donderdag 5 januari 11.00 uur

Tussen Kunst en Kids (4+)

Tijdens Tussen Kunst en Kids verandert de Benedenzaal in een vrolijke speeltuin, waar kinderen ouder dan vier jaar lekker kunnen spelen, chillen, denken en een glaasje ranja drinken. Tussen Kunst en Kids is op zondag 8 januari om 11.00 uur.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.grandtheatregroningen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen