Roald Dahl Festival in Forum Groningen

Foto: De Redactie

Tussen kerst en oud & nieuw eert het Forum Roald Dahl. De grote verteller met zijn fantasie, creativiteit en humor als aanleiding voor een kinderfestival. Het Roald Dahl Festival is een feestje voor jong en oud.

Het festival staat bol van de workshops en kinderfilms. Dit jaar gaan we griezelen met verschillende Roald Dahl films en zijn er workshops en shows over griezelenge beesten en gruwlelijke monsters.

In de filmzalen duik je in Roald Dahls De GVR, The Witches (de versie uit 2020), Gruwelijke Rijmen, Fantastic Mister Fox en Esio Trot. Maar er is meer: Dolfje Weerwolfje, Wallace & Gromit, Nelly Rapp en Yuku en de Himalayabloem. Er zijn kinderfilms voor alle leeftijden, maar ook films die iets meer moed vereisen (hoe kan het ook anders bij Roald Dahl), voor de iets oudere kinderen.

Naast kinderfilms is er een bomvol programma met workshops en voorstellingen: Circus Santelli, de Mega-Leuke Kookshow, goochelen met Nico met z’n kliko en De Grote Reptielen Feit & Fabel Quiz met Sterrin Smalbrugge. Er is een snoepwerkplaats, je kunt je gruwlelijk laten schminken of je in de trapeze van Santelli wagen.

Het Roald Dahl Festival is van woensdag 28 tot en met vrijdag 30 december te bezoeken.

Locatie

Forum Groningen, Nieuwe Markt 1 in Groningen

Kijk voor meer informatie: forum.nl/roalddahl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen