Kerstplaza Groningen

Foto: Archief De Redactie

Kerstplaza Groningen, de grootste overdekte winterkermis met attracties start vanaf vandaag, eerste kerstdag tot en met zondag 8 januari in MartiniPlaza.

Kerstplaza Groningen biedt twaalf dagen lang een enorme pretfabriek met veel attracties op de kermis voor jong en oud.

Er zijn onder andere draaimolens, zweefmolen, botsauto’s, een Vliegtuigmolen. Nieuw dit jaa is the Swinging Coaster, een familie-achtbaan met draaiende gondels. Ook kunnen bezoekers ballengooien, schieten bij een schiettent en de mooiste knuffelbeer winnen bij de grijpkraantjes. Op Kerstplaza zijn eettentjes, zoals een suikerspinkraam en diverse snackgelegenheden aanwezig.

Wintermarkt

Verder is er traditiegetrouw een gezellige overdekte wintermarkt op Kerstplaza. Van kerstartikelen tot kleding, van snoepjes tot Groninger leverworsten, zijn te vinden in de marktstraat van Kerstplaza.

Attracties gratis

Op deze kerstkermis betaal je één entreeprijs. Met de toegangskaart heb je dan recht op één gratis bezoek aan alle attracties en shows.
Wie vaker wil, kan heel goedkoop een Herhalingskaart aanschaffen, waarmee je nogmaals van alle attracties gebruik kan maken. Naast de gratis attracties is er nog een grote verscheidenheid aan kermiskramen waar je tegen betaling leuke prijzen kunt winnen.

De openingstijden

25 tot en met 30 december 11.00-19.00 uur;
31 december Oudejaarsdag gesloten;
1 januari Nieuwjaarsdag 12.00-19.00 uur;
2 tot en met 5 januari 2016 11.00-19.00 uur.

Toegangsprijzen

Kinderen t/m 2 jaar gratis entree. Kinderen en volwassenen (incl. 1x toegang tot alle attracties) 17 euro per persoon aan de kassa 17 euro, 65+ 11,00 euro en met Stadjerspas is de entreeprijs 6,00 euro. Herhalingskaart (alle attracties nog een keer gratis) is 3,00 euro per persoon.

Voor meer informatie: kerstplazagroningen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen