Kerstactiviteiten voor Groningse jeugd in kerstvakantie

Foto: Jill Wellington by Pixabay

WIJ Groningen organiseert voor de jeugd in de gemeente Groningen tal van activiteiten tijdens de kerstvakantie. Van klimmen, skiën en sleeën tot laser gamen en een bezoek aan Kerstplaza, de grootse indoor kermis in Martiniplaza.

Behalve het ondersteunen van inwoners organiseert WIJ Groningen het hele jaar door ook diverse activiteiten. Kinder-jeugd- en jongerenwerk van WIJ Groningen stelde voor de aanstaande kerstvakantie een uitgebreid programma op.

Het programma begint deze dinsdag, als opwarmertje voor de kerstvakantie, voor kinderen tot en met groep 8 in ’t Schip in Lewenborg voor een knutselmiddag en het bakken van koekjes. Deze gratis kerstactiviteit is van 15.00 uur tot 17.00 uur. (Opgeven is wel verplicht). Bovendien is er die dag een barbecue in Paddepoel.

Een greep uit de vele activiteiten voor in de kerstvakantie zijn een zaalvoetbaltoernooi, zwemmen in de Huttenheugte, een film over planeten en manen in DOT, skiën en sleeën in Snowlimits, een bezoek aan de musical Assepoester en afsluitend op 7 januari het bijwonen van de basketbalwedstrijd tussen Donar en Apollo Amsterdam.

Ook eten voor de kerst ontbreekt niet op het programma. Maar liefst 16 feestelijke maaltijden in de Groningse wijken, variërend van gourmetten, driegangendiners tot lopende buffetten in het nieuwe jaar 2023.

Alle activiteiten komen tot stand in samenwerking met vele andere organisaties en staan vermeld op de website www.check050.nl Per wijk staan data en activiteiten gerangschikt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen