Groningse gastvrijheid in binnenstad op Lutje Lokale Zaterdag

Eerdere editie van Lutje Lokaal.
Eerdere editie van Lutje Lokaal.
Foto: Archief De Redactie

De binnenstad van Groningen staat zaterdag in het teken van gastvrijheid tijdens de najaarseditie van Lutje Lokale Zaterdag. Winkelende bezoekers worden in het zonnetje gezet met gezelligheid, een kop koffie of thee, lokaal lekkers en andere verrassingen.

Lutje Lokaal is het tegengeluid van Black Friday. Met een verrassende route langs de leukste ondernemers van Groningen bedanken de ondernemers het winkelend publiek voor de steun aan lokaal ondernemend Groningen en worden bezoekers in de watten gelegd.

Wie met de auto naar Groningen komt en parkeert bij P+R Hoogkerk of Haren wordt al verrast met een gratis kopje thee of koffie, mét lokaal lekkers. Ook verrassen ondernemers de bezoekers met bijvoorbeeld cadeautjes, live-muziek, spelletjes of proeverijen. In de straten komt men steltenlopers en cadeau uitdelende dames tegen en vrolijke muziek van de Dixie Feestband en Herbie Blues.

Met een plattegrond kunnen bezoekers zelf een route samenstellen. Rond de zestig ondernemers nemen deel aan Lutje Lokale Zaterdag, van kledingwinkels, boekhandels, horeca en een opticien.

Kijk voor meer informatie op lutjelokaal.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen