050&Mode: Binnenstad en Forum in teken van Mode-event zaterdag

Archieffoto uit 2019.
Archieffoto uit 2019.
Foto: Jan Buurma

Mode en Lifestyle zijn de ingrediënten van 050&Mode aanstaande zaterdag. De binnenstad staat compleet in het teken van mode en is het startsein voor het nieuwe modeseizoen.

Op het programma staan modeshows, muziek, een Closet Sale en dance-acts.

In de binnenstad bieden deelnemende mode- en fashionwinkels een gevarieerd aanbod voor alle leeftijden en ze hebben leuke acties, van winacties tot een hapje en een drankje. Forum Groningen is dit jaar het hoofdpodium van 050&Mode, waarbij modeshows met de laatste fashiontrends van het najaar te zien zijn. Behalve modeshows zijn er ook dansacts en muziek. Ook zijn er verschillende acts in de binnenstad, waaronder een Fashion Steltenloper, Dansers, een staande Hoepelact en muziek.

Deelnemende winkels zijn te vinden in het centrum van de Grote Markt tot Zwanestraat, Oosterstraat, Nieuwe en Oude Ebbingestraat, Herestraat tot aan het Damsterdiep.

Op de Nieuwe Markt, het plein voor het Forum vindt Closet Sale plaats. Daarbij verkopen verschillende influencers kleding uit hun eigen collectie. Het plein wordt gevuld met kraampjes waar ze hun kleding, schoenen en accessoires aanbieden tegen heel scherpe prijzen.

Aan het van de middag wordt de Best Geklede Groninger 2022 bekendgemaakt in het Forum. De winnaar krijgt een waardecheque van 500 euro.

Kijk voor meer informatie en het programma: 050enmode.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen