Organisaties in De Hoogte en de Korrewegwijk houden open huis

Foto: Lisanne Buurma

Zaterdag 17 september tussen 14.00 en 18.00 uur openen organisaties in de ‘Mooie Wijken’ De Hoogte en de Korrewegwijk hun deuren voor alle wijkbewoners. Bij de organisaties is te zien wat er allemaal te doen is in de wijk en hoe leuk het is om er te wonen.

Bewoners kunnen kennismaken met de organisaties en de grote diversiteit aan mogelijkheden op het gebied van sport, vrijwilligerswerk, creativiteit, kinderactiviteiten, ontmoeting, ondernemerschap en nog veel meer.

In beweging

Via een stempelroute op een plattegrond van de wijk maken bewoners, zowel jong als oud, een rondje door de wijk en ontmoeten ze de deelnemende organisaties. Na afloop kunnen bewoners hun (volle) stempelkaart inleveren en maken ze kans op leuke prijzen zoals een diner voor twee personen bij Het Floreshuis en een gratis sportles naar keuze bij Sportcentrum Noord.

De deelnemende organisaties maken er een feestje van. Er zijn leuke dingen te doen zoals een rodeostier bij BSV de Hoogte, silent disco in Het Floreshuis en een springkussen in het Molukkenplantsoen. Bewoners worden verrast met hapjes, drankjes en ijsjes en bij de CCG staat zelfs de bbq aan.

Per fiets, te voet of met een oldtimer-cabrio-tourbus kunnen de verschillende activiteiten worden bezocht. De carbiobus stopt voor de deur van de locaties die meedoen. Wijkbewoners kunnen ook gratis gebruik maken de riksja van Handig in de Buurt en WelMobiel wijkvervoer.

Meedoen is gratis en opgeven is niet nodig.

Kijk voor alle informatie: www.mooiewijken.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen