Geslaagde ‘Jubileum’ Ommelander Markt

Al 10 jaar lang is iedere tweede en vierde zaterdag in de maand de Ommelander Markt te bezoeken. Afgelopen zaterdag werd ter gelegenheid van 10 jaar Ommelander Markt een speciale jubileummarkt georganiseerd.

Lokale streekproducten met hart en ziel gemaakt door de standhouders, dat is waar het om draait bij de Ommelander Markt. Het verhaal achter het product wordt gedeeld met de klant. Proeven, bekijken en kopen van producten staat centraal met aandacht voor de bezoeker.

Nadat de markt jarenlang was te bezoeken op het Harmonieplein verhuisde de markt vorig jaar 11 september naar het plein bij Winkelcentrum Beren aan de Korreweg.

Bestaande en nieuwe standhouders waren afwezig afgelopen zaterdag. Producten van bloemen en kruiden, honing en brood, groente, kaas, maar ook wol, zeep, geweven doeken, knuffels en dekens en kookmutsen waren afgelopen zaterdag verkrijgbaar op de tweewekelijkse streekproductenmarkt.

Speciaal voor de jubileummarkt was er een voordracht, muziek van een accordeonist en een speciaal cadeautje voor de bezoekers.

Kijk voor alle informatie: ommelandermarkt.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen