“Kardinge Groningen in tropische sferen: Pasar Malam Asia is weer terug”

Pasar Malam Asia.
Pasar Malam Asia.
Foto: via Expo Temple

Het kleurrijke 3-daagse festijn vol beleving: Pasar Malam Asia keert na twee jaar afwezigheid door corona aankomend weekend terug in Kardinge Groningen.

Beleef, proef en geniet van Pasar Malam Asia, waarbij de zintuigen geprikkeld worden door de sfeer en de vele culinaire specialiteiten.

Grote Oosterse markt met activiteiten

De Oosterse Markt in tropische sferen telt ruim 80 stands met verschillende artikelen. Een groot aanbod van unieke artikelen zoals houtsnijwerk en batik stoffen uit Bali, olieverfschilderijen uit Thailand, zijden kleding uit China, lederwaren uit Afrika, talloze geuren wierook uit India, massageolie uit Azië, sieraden, home-deco en cadeau artikelen, exotische vruchten, sambal, spekkoek en nog veel meer. Ook de mystiek ontbreekt niet en is te vinden bij de mediums of een traditionele massage behoort tot de mogelijkheden.

Lekker eten

Ook kunnen bezoekers lekker eten, de heerlijke geuren nodigen uit om te eten bij de vele exotische food-stands met ieder hun eigen specialiteit. De Indonesische keuken is ruim vertegenwoordigd, van talloze maaltijden en zoetige alsook hartige snacks tot aan tropische drankjes, ijsjes en vruchten. Er zijn gezellig ingerichte terrasjes om te genieten van de lekkernijen.

Elk half uur is er swingende livemuziek met een variëteit aan artiesten vertegenwoordigd uit diverse culturen, maar ook wervelende dansshows uit Indonesië, Tahiti en Hawaii.

Meer informatie

Pasar Malam Asia in Kardinge duurt drie dagen en is te bezoeken op 19, 20 en 21 augustus. De markt is op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus geopend van 13.00 uur tot 22.30 uur, en op zondag 21 augustus van 12.00 tot 19.30 uur.

Kijk voor meer informatie alsook het podiumprogramma op www.pasarmalamasia.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen