Ommelander Markt bij winkelcentrum Beren

Foto: Jan Buurma

Deze zaterdag is de Ommelander Markt te bezoeken op het plein bij winkelcentrum Beren aan de Korreweg. Op de streekproductenmarkt zijn regionale streekproducten verkrijgbaar, die met hart en ziel zijn bereid en gemaakt door ondernemers uit de regio.

Standhouders verkopen hun eigen streekproducten, zoals groente, melk, kaas, vlees, vis, brood, fruitsappen, koeken, honing en kruiden, (hartige) taart, soep. Daarnaast zijn producten als geweven stoffen en handgebreide sokken verkrijgbaar.

Deze week is er ook Boerderij ijs te koop bij de ijscokar. ‘Na de afgelopen warme dagen bent u vast toe aan verkoeling’, aldus de Ommelander Markt.

De Ommelander Markt is te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur.

 

♦♦♦

Groningen.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Groningen Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Wilco Kwant via de telefoon: 06-83435676 of via de mail: [email protected] .

De redactie is te bereiken via [email protected].

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen