Avontuurlijk maisdoolhof in Meerstad opent zaterdag

(Archief de Redactie)
(Archief de Redactie)
Foto: Bureau Meerstad

Komende zaterdag opent het Maisdoolhof in Meerstad weer. Iedereen is welkom vanaf 10.00 uur voor een avontuurlijke wandeling door het gratis toegankelijke Maisdoolhof Meerstad.

Dit jaar staat het maisdoolhof volledig in het teken van het Woldmeer. Het maisdoolhof is bijna drie voetbalvelden groot en telt vier kilometer aan paden. Voor de kleinste kinderen is er een klein doolhof.

De eerste 200 bezoekers krijgen zaterdag gratis popcorn voor onderweg en er is live muziek.

Maisdoolhof Meerstad

Het doolhof ligt pal naast strand Meeroevers. In de vakantieperiode vanaf dinsdag 23 juli tot en met zondag 28 augustus is het Maisdoolhof Meerstad van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.30 uur geopend. Na 28 augustus is het maisdoolhof open op woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.30 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.30 uur.

Voor groepen en bijvoorbeeld kinderfeestjes zijn er andere openingstijden mogelijk en is er de mogelijkheid om een arrangement te boeken bij Het StrandHuis, de horecagelegenheid aan strand Meeroevers.

Bij regenval is het doolhof gesloten. Het maisdoolhof blijft, zolang de weersomstandigheden het toelaten, open tot en met 1 oktober.

Locatie

Het Maisdoolhof Meerstad ligt vlakbij de brede school in de wijk Meeroevers en is vanaf de Hoofdweg eenvoudig met de auto of per fiets te bereiken. Adres: Waterviolier 2, Meerstad.

Kijk voor meer informatie: meerstad.eu/maisdoolhof en via de speciale Facebookpagina ‘Strand Meeroevers & Maisdoolhof Meerstad’.

 

♦♦♦

Groningen.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Groningen Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Wilco Kwant via de telefoon: 06-83435676 of via de mail: [email protected] .

De redactie is te bereiken via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen