Smaak Festival in Noorderplantsoen dit weekend

Foto: Archief de Redactie

Het Noorderplantsoen is vanaf vrijdagmiddag compleet omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant. Het Smaak Festival – voorheen De Culinaire Verleiding – een combinatie van lekker eten en festival, vindt dit weekend plaats.

Vanuit verschillende rollende keukens worden heerlijke gerechten bereid. Op de vintage terrassen aan de waterkant, kan men genieten van het lekkere eten en verschillende live optredens.

Het Smaak Festival is de nieuwe naam van voorheen De Culinaire Verleiding, dat voorheen plaatsvond in het Ebbingekwartier en het Noorderplantsoen.

Het Smaak Festival is geopend op

  • Vrijdag 8 juli van 16.00 tot 23.00 uur;
  • Zaterdag 9 juli van 12.00 uur tot 23.00 uur;
  • Zondag 10 juli van 12.00 tot 21.00 uur.

Kijk voor meer informatie en het hele programma op pepperevents.nl/smaak.

♦♦♦

Groningen.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Groningen Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Wilco Kwant via de telefoon: 06-83435676 of via de mail: [email protected] .

De redactie is te bereiken via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen