Stadspark Live als vanouds een festival met mooie muziek en fijne sfeer

Het was een festival als vanouds. Duizenden bezoekers genoten zondag van de optredens van Krezip, LP, Crowded House, Rag’n’Bone man, Skunk Anansie en de Simple Minds tijdens Stadspark Live.

De tweede editie kon rekenen op veel enthousiaste festivalgangers. Het recept van deze dag was genieten van muziek, een ontspannen setting, lekker eten en het weer zat ook nog mee.

Jong en oud kwam naar het festival af en genoten van de optredens, het ontspannen sfeertje, een kleedje op het gras, of genieten van het eten op een houten bank of ligstoel. De ene bezoeker kwam voor de Simple Minds, de ander voor Skunk Anansie en Crowded House.

Bij het eerste optreden van Krezip was het al druk en waren de reacties enthousiast: “Wat een stem” en “kippenvelmomenten” waren verschillende reacties vanuit het publiek. Een biertje, fris of patatje in de hand, tijdens de pauze tussendoor, waren er verschillende optredens op en rond het veld, waaronder de gangmakers ‘Blaaskaak’.

LP trad als tweede artiest op. Fans stonden vooraan en genoten van het optreden.

Ook headliner Crowded House zorgde voor een fantanstisch optreden, de samenzang, het gaf je het gevoel of je terugwas in de jaren ’80 met bekende hits als ‘Weather with You’, ‘Four Seasons in One Day’ en ‘Better Be Home Soon’.

Hierop volgde Rag ‘n’bone man, die met zijn herkenbare stem ‘liet weten blij te zijn in Groningen’. Skunk Anansie zorgde voor energie. “Wat een powervrouw en stem”. Het publiek was grotendeels onder de indruk. Zelf genoot de band ook zichtbaar en zei “blij te zijn voor live publiek weer te kunnen optreden”.

De slotact, niet zomaar één, Simple Minds, was toch het meest gehoorde geluid waarvoor het publiek kwam. Don’t you (forget about me), ‘Belfast Child’ en zoveel meer bekende nummers kwamen voorbij.

“Zoveel moois, volgend jaar weer, genieten” waren de meest gehoorde geluiden van het publiek. Het was een relaxte sfeer van het begin tot het eind.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen