Swingin’ Groningen na drie jaar terug op 17 en 18 juni

Foto: Swingin' Groningen

Swingin’ Groningen is dit jaar weer terug. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni vindt de 26e editie van het gratis toegankelijke muziekfestival met podia op het Waagplein (main stage), Poeleplein, Gedempte Zuiderdiep, VRIJDAG (St. Jansstraat) en het Market Hotel (Grote Markt) plaats in de binnenstad van Groningen.

Twee dagen lang zijn er optredens door de hele binnenstad met een line-up van zowel bekende artiesten als aanstormend talent en kunnen bezoekers genieten van funk, groove en soul, jazz en cross-over van getalenteerde bands uit binnen- en buitenland die nog niet eerder in Groningen of Nederland hebben opgetreden.

Artiesten

Op het programma staan onder andere Tollak and Wild Blu, Jam de la Creme, Robert Jay Band, Christin Neddens, Bruut!, PCC Big Band ft. Suzan Veneman, Pale Blue Dot, Jazz Coast Collective, Nikki Buzz, DJ Hummingbird, Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) & Maarten Hogenhuis en vele anderen.

Swingin’ Groningen in een nieuw jasje

Omdat dit weer de eerste editie is na de coronaperiode, is Swingin’ Groningen in een nieuw jasje gestoken met een nieuw logo, vernieuwde huisstijl en nieuwe website.

Kijk voor meer informatie en het programma op swingingroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen