SterrebosLive begint nieuw seizoen zondag 8 mei

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikpedia Commons/ Wutsje

Het nieuwe seizoen van SterrebosLive begint zondag 8 mei. “De muziekkoepel is er klaar voor, wij zijn er klaar voor”, aldus de organisatie.

De Sterrebos-Live concerten zijn buitenconcerten en vinden plaats bij de 100 jaar oude Muziekkoepel in het Groninger Sterrebos. Vanuit de muziekkoepel is zondag muziek te horen van Harry Niehof en de Casanova’s en CockerPower. “Eindelijk kunnen we weer heerlijk genieten in het bos”, schrijft de organisatie. “Fijn bijpraten met een drankje, hapje of een dansje. Zelf je drankje meenemen mag natuurlijk ook.”

De Casanova’s bestaand uit Harry Niehof, Inki de Jonge en Jaap Stegeman brengen eigen Groningse blues. Daarna komt CockerPower, die een eerbetoon brengen aan de in 2014 overleden Joe Cocker. Veel bekende nummers zullen voorbij komen. “Lekker luisteren en dansen”, meldt de organisatie.

Een drankje of hapje is verkrijgbaar, maar zelf je drankje meenemen mag ook.

SterrebosLive wordt georganiseerd door het wijkcomité Helpman en bestaat bij de gratie van het publiek. De toegang is daarom vrij. De eerste SterrebosLive op 8 mei begint om 15.00 uur. De organisatie raadt aan om te voet of om op de fiets te komen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen