“ZomerMarkTainment” uniek event in Vinkhuizen

Foto: Google Maps

Op zaterdag 28 mei vindt op het winkelcentrum Vinkhuizen voor de tweede keer de zomermarkt ‘ZomerMarkTainment’ plaats, een afwisselende markt met entertainment.

Op de markt komen standhouders met tassen en lederwaren, sieraden, schoenen, schoen- en haaraccessoires, make-up, parfum, zelfgemaakte kaarten, kraamcadeaus, een massagepraktijk, smeltgeurkaarsen, kaas, worst, hamburgers en Vietnamese loempia’s.

Modeshow, proeverij, kassabonnenactie, draaimolen en live muziek

Naast de markt is er een onderhoudend programma met onder andere twee modeshows, een proeverij, live muziek van coverband 2ByFour, popcorn en suikerspinnen bij de Zeeman, een draaimolen, een overdekt springkussen en een kassabonnen winactie.

Nog standhouders gezocht

Er is nog ruimte voor 15 standhouders. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden op winkelcentrumvinkhuizen.nl of mailen naar [email protected].

De markt wordt georganiseerd door de tweelingzussen Emma en Ingrid Bel in opdracht van de winkeliersvereniging Vinkhuizen: “We willen het winkelcentrum Vinkhuizen op de kaart zetten als een levendig middelpunt van Vinkhuizen en omstreken en dat dit een traditie gaat worden voor en door Groningers!”

“Het is een combinatie van een afwisselende markt met entertainment”. De dames hebben de markt daarom gedoopt als ‘ZomerMarkTainment Vinkhuizen’.

De markt was vorig jaar met 40 kramen en allerlei acties een echte publiekstrekker voor Groningen west. Het entertainment vindt plaats in een grote partytent, zodat het programma bij minder weer ‘niet letterlijk in het water valt’.

De markt is zaterdag 28 mei van 10.30 – 17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen