Finale POPgroningen Talent Award 2016 in Groningen

Foto: Publiciteit POPgroningen

De finale van de POPgroningen Talent Award vindt op vrijdag 22 april in Vera in Groningen. De vier acts die spelen voor de titel en het prijzenpakket zijn Franky Age, Hollow Men, Kira en The Movement.

Na acht voorrondes in de provincie vonden 10 en 17 maart twee halve finales plaats in samenwerking met Simplon UP, in Simplon. Een professionele jury selecteerde elke halve finale twee acts die door mochten naar de uiteindelijke finale in Vera die 22 april plaatsvindt.

De winnende act wint deelname aan de SENA performers POPnl Awards in de Melkweg in 2017, een optreden op Eurosonic 2017, Flinke Pink, Pagefestival, Nacht van Kunst & Wetenschap, Hongerige Wolf, FestiValderAa, ReitdiepPOP, Keetpop en een optreden op het Local Heroes podium op het Bevrijdingsfestival Groningen op 5 mei dit jaar.

Ook wint men een jaar lang coachingtraject door een professional uit het popwerkveld, een waardecheque bij Westerhaven Muziek en deelname aan het lesaanbod van de Academie voor Popcultuur (Hanzehogeschool) en Kunst & Multimedia (Noorderpoort).

POPgroningen Talent Award

De POPgroningen Talent Award is dé opstap voor Gronings muzikaal talent om zich te profileren en kennis te maken met optreden in professionele omgevingen. De talentenjacht sluit aan bij de initiatieven van provinciale pop-instellingen in de rest van het land en is voor POPgroningen een belangrijk scoutingsinstrument.

De aanvang is 20:00 uur.

De entree is gratis toegankelijk op vertoon van de Vera maandkaart.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden