Gerdi Verbeet geeft masterclass vergadertechniek in Groninger Forum

Foto: Groninger Forum

Gerdi Verbeet, de voormalig voorzitter van de Tweede Kamer geeft op vrijdag 18 maart een interactieve masterclass vergadertechniek onder de noemer ‘Voorzitter in een dag’ in het Groninger Forum.

De masterclass bestaat uit een lezing van 45 minuten waarin Gerdi Verbeet haar ervaringen deelt. Daarna is er een korte pauze. Vervolgens is er na de pauze gelegenheid voor interactie met het publiek. Moderator van het evenement is Andrew Makkinga.

Het netwerkevenement wordt afgesloten met een walking lunch en een meet-and-greet. Alle bezoekers krijgen het boek ‘Voorzitter‘ van Gerdi Verbeet en Alexander Rinnoy Kan mee naar huis.

Gerdi Verbeet

Gerdi Verbeet is momenteel voorzitter van de Nederlandse Patiënten Federatie (NPCF), de Raad van Toezicht van het Waarborgfonds Kinderopvang, de Raad van Toezicht van Paleis Het Loo, van de raad van commissarissen van Novamedia en sinds kort ook van het Comité 4 en 5 mei.

Aanleiding voor deze masterclass is het Nederlandse voorzitterschap van de Europese Unie.

Voorzitter in een dag’ is onderdeel van het cursusaanbod van de Groninger Forum Academie en wordt mede mogelijk gemaakt door Europe Direct. Je vindt het informatiecentrum van Europe Direct op de tweede verdieping van het Groninger Forum, Oude Boteringestraat 18.

De masterclass is van 10.00 uur tot 13.00 uur. Deelname kost € 55 (inclusief lunch en boek).
Kaartverkoop via www.groningerforum.nl en aan de kassa aan de Oude Boteringestraat.

Locatie:

Groninger Forum, locatie Hereplein 73, Groningen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden