Dotan presenteert: ‘7 Layers Sessions’ in het Grand Theatre in Groningen

Dotan presenteert zijn favoriete singer-songwriter avond: ‘7 Layers Sessions’ op zaterdag 28 mei in het Grand Theatre in Groningen

Deze avond stelt Dotan door hemzelf uitgenodigde singer-songwriters voor aan het publiek. Wie deze avontuurlijke singer-songwriters zijn laat de zanger nog even in het midden, maar het wordt een bijzondere avond.

‘7 Layers’

‘7 Layers’ staat voor de zeven lagen waaruit onze huid bestaat. Met het afpellen van deze huidlagen kom je dichter bij de ‘kern’ en daar komen de puurste dingen uit voort. Muziek zou ook zo moeten zijn! Als muzikant leg je je ziel bloot en ben je bereid om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep ‘vreemden’.

Op de ‘7 Layers’ avonden staat deze rauwe aanpak centraal. Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Eigenlijk wordt de zaal die avond omgetoverd tot een huiskamer waarin nieuwe muziek ontdekt kan worden. Geen beats, geen over geproduceerde muziek, maar gewoon echte liedjes en echte verhalen.

“De keuze om een ‘7 Layers’ avond in Groningen te organiseren voelt eigenlijk als vanzelfsprekend. Ik speel hier zelf altijd heel erg graag en Groningen ademt op diverse manieren muziek, vertelt Dotan”.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van De Oosterpoort en het Grand Theatre, en via de website van het Grand Theatre.

De aanvang is om 20.30 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden