DI-RECT komt naar De Oosterpoort

Foto: Set Vexy

DI-RECT gaat weer op tour en staat zaterdag 26 maart in De Oosterpoort in Groningen.

“Als er een band is die zichzelf steeds weer opnieuw uit weet te vinden en daarmee in de slipstream een enorme fanschare opbouwt, dan is het DI-RECT wel”, aldus SPOT Groningen. Tijdens de pandemie wisten ze bijvoorbeeld met de megahit Soldier On velen door moeilijke tijden te trekken en ook met hun spectaculaire livestreamconcerten bereikten ze tienduizenden mensen. Toen het eventjes weer mocht, bliezen ze tweemaal de kaarsjes van hun 20-jarig bestaan uit door middel van grootse concerten in Ahoy Rotterdam maar nu is de band klaar om weer op tour te gaan en natuurlijk slaan ze Groningen dan niet over

DI-RECT begon in 1999 met hits als Just The Way I do en Inside My Head, waardoor de band al snel niet meer weg te denken is uit het Nederlandse muzikale landschap. De vijftien jaar die daarop volgden waren een ‘Rollercoaster Ride’. Met negen albums, twee EP’s, diverse Top 10 hits, talloze awards en meer dan 3.000 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat “they are here to stay”.

In 2009 nam Marcel Veenendaal het stokje over van zanger Tim Akkerman. De single Times Are Changing was de eerste in de nieuwe samenstelling en werd de eerste #1 hit die de band ooit scoorde. Deze droomstart luidde een heel nieuw tijdperk in.

In 2020 bracht de band hun succesalbum Wild Hearts uit en scoorde ze hun grootste hit tot nu toe met het nummer Soldier On. In oktober van dit jaar vierde DI-RECT hun 20-jarig bestaan met twee shows in Rotterdam Ahoy.

De kaartverkoop is vrijdag gestart via de website van SPOT Groningen.

De aanvang is om 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie: spotgroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen