Inschrijving 20e editie Nacht van Groningen geopend

Foto: Nacht van Groningen

De inschrijving voor de 20e editie van de Nacht van Groningen is geopend. Het hardloopfestijn, met het parcours door de binnenstad en het Noorderplantsoen vindt volgend jaar plaats op zaterdagavond 12 maart 2022.

Afstanden

Deelnemers kunnen tijdens de Nacht van Groningen kiezen uit verschillende afstanden van 5 km, 10 km, 10 Engelse mijl (16,1 km) of de Halve Marathon. Tijdens de 10 km lopen de deelnemers de ronde van de 5 km twee keer. Tijdens de 10 Engelse Mijl lopen de deelnemers de ronde van 5 km drie keer, met een extra lus van 1,1 km in de eerste ronde. Het parcours van de halve marathon bestaat uit 4 rondes met een extra lus van 1,1 km in de eerste ronde.

Hardlopen in het donker

Uniek aan dit hardloopevenement is het feit dat alle afstanden in het donker worden afgelegd. Deelnemers kunnen eigen verlichting meenemen en daarnaast wordt er ook voor muziek en verlichting langs het parcours gezorgd. Door deze combinatie van sport er entertainment biedt de Nacht van Groningen deelnemers een onvergetelijke, sportieve avond voor jong en oud.

Kijk voor meer informatie en inschrijven: www.nachtvangroningen.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen