Gare du Nord naar de Oosterpoort in Groningen

Dorona Alberti van Gare du Nord
Foto: Walter Goyen

De band Gare du Nord reist dit seizoen met de volledig nieuwe ‘Stronger! 15th Anniversary Theatertour’ ter ere van het vijftienjarig bestaan langs de Nederlandse theaters reizen. Vrijdag 26 februari staat Gare du Nord in de Oosterpoort.

Het muzikale avontuur van Gare du Nord begon allemaal met de debuutsingle ‘Pablo’s Blues’. Met een hoop gouden en platina platen op zak heeft de band al vele clubtours en theatertours mogen doen.

‘Stronger!’

Tijdens de ‘Stronger! 15th Anniversary Theatertour’ wordt het nieuwe album ‘Stronger!’ (welke onlangs de top tien van de Album Top 100 bereikte) integraal gespeeld. Ook nummers van de vijfentwintig minuten durende suite ‘La Dolce Vita’ en andere bekende hits komen aan bod.

Tijdens deze tour zijn ook fascinerende beelden te zien van onder andere Lavinia Meijer, Keith Haring en van de onlangs overleden David Bowie. En speciaal voor het vijftien jarig jubileum wordt ‘Pablo’s Blues’ na tien jaar weer live gespeeld met originele filmbeelden.

Meet & greet

Na elke show is er een speciale meet & greet met Dorona Alberti en haar mannen waarbij de cd en lp ‘Stronger!’ in een speciale gesigneerde editie te verkrijgen is.

Aanvang: 20.30 uur.

Voor meer informatie:de-oosterpoort.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden