KUNSTPRAAT: Titi Zaadnoordijk in Groninger Forum Bibliotheek

Titi Zaadnoordijk
Titi Zaadnoordijk
Foto: © Annemieke Mintjes

Beeldend kunstenaar, dichter en performer Titi Zaadnoordijk is woensdag 24 februari te gast in de serie Kunstpraat in de Groninger Forum Bibliotheek.

Rein Paalman interviewt Titi Zaadnoordijk om 12.30 uur over haar werk: tekeningen, lino’s, bronzen en houten beesten. De mens is vaak haar onderwerp, maar ook honden, vissen en zeemeerminnen. Haar werk is altijd figuratief. Ze gebruikt duidelijke vormen en heldere kleuren. Eenvoud is een sleutelwoord, met franjes.

Racehond nr. 25 van Titi Zaadnoordijk.
Racehond nr. 25 van Titi Zaadnoordijk.

Titi Zaadnoordijk is bekend om haar expressieve performance. Ze treedt regelmatig op door heel het land, met korte optredens maar ook als presentator en met haar festivalacts. In haar werk bezit Titi Zaadnoordijk een groot vermogen tot relativering. Humor zit door de grootste ellende heen gevlochten.

Kunstpraat

Kunstpraat is een maandelijks terugkerende activiteit naar aanleiding van een actuele expositie in het Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat. Het werk van Titi Zaadnoordijk maakt deel uit van de dubbeltalentenexpositie ‘De Rijke Buit’. De expositie is te zien tot en met 18 maart in de Groninger Forum Bibliotheek.

‘Kunstpraat’ begint om 12.30 uur. Entree: gratis.

Locatie: Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat 18, Groningen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen