Openbare repetitie Poetic Disasters Club in Groningen

Foto: Club Guy & Roni

De jonge talenten van Club Guy & Roni’s Poetic Disasters Club gooien op dinsdag 23 februari om 20.00 uur de deuren van de nieuwe studio aan de Akkerstraat open voor publiek.

Het publiek kan een kijkje nemen in de backstage wereld van dansers, musici, choreografen en theatermakers tijdens de creatie van een voorstelling. Bezoekers stappen in het repetitieproces en krijgen korte fragmenten te zien van de nieuwe producties ‘KASPAR’ en ‘8937’.

Beide producties zijn straks te zien tijdens Club Guy & Roni’s Weekend Break Festival in het Grand Theatre op 11 en 12 maart.

KASPAR

KASPAR is een productie die gemaakt wordt voor Festival De Parade komende zomer. De productie beleeft binnenkort zijn officiële try out op het Weekend Break Festival.

Regisseur Hendrik Aerts en choreograaf Angela Herenda zetten met KASPAR opnieuw hun tanden in een stuk van de Oostenrijkse toneelschrijver Peter Handke (na het succesvolle offending the audience).

De toneeltekst, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de vondeling Kaspar Hauser, toont hoe iemand steeds geïndoctrineerd wordt om te zijn zoals de anderen.

Een voorstelling met de zeven Poetic-dansers en live muziek door drie jonge musici. Stevig en compromisloos dans- en muziektheater.

8937

8937 Is een korte dansproductie gemaakt door Club-danser en choreograaf Adam Peterson, waarin de dansers op zoek gaan naar een ‘staat van zijn’ die zich almaar weigert vast te leggen.

Makers en performers vertellen meer over de producties en zijn na afloop erg benieuwd naar de reacties van het publiek.

De aanvang is om 20.00 uur (deuren open vanaf 19.45 uur)

De toegang is gratis maar belangstellenden wordt gevraagd te reserveren voor de repetitie.

Reserveren kan via de site van De Schouwburg/Oosterpoort

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden