Verschillende jeugd- en familievoorstellingen in Grand Theatre tijdens herfstvakantie

Foto: Christel van der Ziel

Het Grand Theatre presenteert in de herfstvakantie grappige, fantasierijke en ontroerende voorstellingen voor het hele gezin. Op het programma staan onder meer voorstellingen van Het Houten Huis, House of Nouws en Duda Paiva Company.

Op het programma

Het Houten Huis brengt samen met Nordland Visual Theatre de jeugdvoorstelling IK… eh ik (6+). Het is muzikaal, grappig en aangrijpend theater voor iedereen die wel eens overhoop ligt met zichzelf. IK… eh ik (6+) is genomineerd voor twee Gouden Krekels. De voorstellingen zijn op maandag 18 oktober om 19.30 uur, dinsdag 19 oktober om 14.30 uur en 19.30 uur en woensdag 20 oktober om 14.30 uur.

House of Nouws komt met de voorstelling ‘Een feest om te janken’ (4+). Het is een familievoorstelling over hebberigheid en verlanglijstjes die veel ellende veroorzaken. Alles staat klaar, er zijn feestelijke gasten, er hangen slingers en er is een veelbelovend cadeau. Maar de twee jarigen stralen niet echt. Het lukt niet zo goed om alle shine eerlijk te delen. De voorstelling is vrijdag 22 oktober om 14.30 uur.

Duda Paiva Company laat ‘In Vergeten dieren en verloren zaken’ (6+) op lichtvoetige wijze de connectie zien tussen mens en natuur. Maak kennis met de laatste Dodo en de magische Buidelwolf, de nieuwsgierige Rinoceros en de gretige vleesetende plant. De voorstelling is zaterdag 23 oktober om 14.30 uur.

Tijdens Tussen Kunst en Kids (4+) op zondag 24 oktober om 11.00 uur verandert de Benedenzaal in een vrolijke speeltuin, waar je lekker kunt spelen, chillen en denken.

Kijk voor meer informatie en tickets: www.grandtheatregroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden