Kinderconcert Dierendag bij VRIJDAG

Curstisten van Tabitha Brouwer.
Foto: via VRIJDAG

Zondag 3 oktober vindt een interactieve Dierendagconcert plaats bij Vrijdag. Deze editie van Kinderconcertjes Groningen is ter ere van dierendag.

Dieren groot en klein komen langs en het publiek mag vrolijk meezingen met de dierenliedjes. Jonge musici hebben de mogelijkheid om zelf ook op het podium te staan.

Voorafgaand aan het kinderconcert verzorgt de bekende operazangeres Miranda van Kralingen van 11.15 uur tot 12.00 uur en van 12.45 uur tot 13.30 uur een workshop. Deelnemers leren onder andere werken aan hun performance en samen muziek maken.

Kinderconcert

De kinderen en jongeren van onder andere Muziek Plus zingen en spelen, onder leiding van Dennis Mol, hun favoriete dierenliedjes. Samen met de bekende operazangeres Miranda van Kralingen komen de dieren tot leven. Van een vrolijk springende vlo tot een sierlijke zwaan. Het concert is voor kinderen en jongeren van alle leeftijden.

Het concert vindt plaats in de VRIJDAG concertzaal aan de Sint Jansstraat 7 en start om 14.00 uur.

Inschrijving en kaartverkoop

Kaarten voor het concert kosten 7,50 euro. Deelnemen aan de workshop is gratis voor leerlingen van VRIJDAG en 3 euro voor andere musici. De workshop is geschikt voor kinderen en jongeren van 7 tot 18 jaar.

Kaartverkoop voor het concert en opgave voor de workshop kan op bijvrijdag.nl/kinderconcert

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden