Zernike Cinema: Twee gratis filmavonden op een van de groenste plekken van Groningen

Foto: © Sanne Boekels.

Op 29 en 30 september presenteren de gemeente Groningen en Marketing Groningen de ‘Zernike Cinema’. Tijdens deze avonden zijn er verschillende documentaires en films te zien over Healty Ageing, Duurzaamheid & Energie in de Energy Barn.

Inspirerende documentaires en films in de energieproeftuin

Zernike Cinema trapt woensdag 29 september af met de meeslepende documentaire 100UP, een documentaire die verschillende inkijkjes geeft in de levens(wijsheid) van de alleroudsten. Op donderdag 30 september is de inspirerende film Biggest Little Farm te zien, een inspirerend verhaal die je aan het denken zet over de aard van de natuur en onze omgang daarmee.

‘Vier de Groningse zomer’

Zernike Cinema is onderdeel van de campagne ‘vier de Groningse zomer’. Met deze campagne willen de organisaties mensen enthousiasmeren om bijzondere gebieden in Groningen te ontdekken, juist buiten de binnenstad. De Zernike Campus is ook aangewezen als ‘nieuw’ te ontdekken gebied. Om mensen kennis te laten maken met dit gebied worden ze uitgenodigd hier te komen en kennis te maken met alles wat de Campus te bieden heeft. De campagne loopt nog tot de herfstvakantie.

Programma en kaartverkoop

De deuren gaan open vanaf 19.30 uur en de film start om 20.00 uur. Tickets zijn gratis verkrijgbaar via deze link. Vol = vol en een geldige Corona QR code is vereist bij de entree.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden