Laatste week Groningen-editie Noorderlicht Internationaal Fotofestival 2021

Foto: De Redactie

Komende week is de laatste kans om de expositie ‘the Makeable Mind’ te bezoeken op de zeven locaties in stad en provincie. Dat is in de Akerk, Noorderlicht Studio, Pictura, Kunstpunt Groningen, de Oude Camerabioscoop, NP3|Re:Search:Gallery en Artphy in Onstwedde.

Kunstenaars uit vele disciplines laten werk over de relatie tussen de op hol geslagen beeldcultuur en onze perceptie van de wereld en de werkelijkheid zien.

In het slotweekend van 2 en 3 oktober vinden er in de Noorderlicht Studio nog twee performances plaats door Sherida Kuffour en Emirhakin. Kijk hier voor meer informatie over deze optredens.

Het is sinds afgelopen zaterdag niet meer nodig om timeslots te reserveren voor de locatie Akerk. Voor degenen die al een timeslot voor de komende week hebben gereserveerd, mogen daarvan afwijken.

Alle locaties zijn geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Hier vind je meer informatie over het festival.

Het festival gaat na 3 oktober verder in Friesland, waar sinds 4 september in twee musea in Heerenveen en twee kerken en twee gemalen langs de Waddenkust het werk van twaalf kunstenaars is te zien. Al deze locaties zijn gratis toegankelijk, behalve Museum Heerenveen.

Fietsroute Waddenlocaties

Voor de twee gemalen en de twee kerkjes langs de Waddenkust is een mooie fietsroute in het leven geroepen. De kerkjes zijn alleen op zaterdag en zondag geopend, van 12.00 tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie: noorderlicht.com

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden