IFFR in Groningen 2016

Foto: Groninger Forum

De International Film Festival Rotterdam (IFFR) in Groningen 2016 start van woensdag 3 februari tot en met zondag 7 februari.

Het Groninger Forum vertoont in vijf dagen een doorsnede van al het moois dat het IFFR Rotterdam biedt.

Dit jaar is het de 20ste Groningse pocketeditie van het IFFR. De kaartverkoop is vandaag 27 januari gestart.

Openingsfilm

Het IFFR in Groningen opent op 3 februari met Beyond sleep, de nieuwe film van Boudewijn Koole (maker van Kauwboy), gebaseerd op Nooit meer slapen van W.F. Hermans. Met aansluitend een openingsfeest, meldt het Groninger Forum.

Het IFFR vindt plaats zoals altijd in het Groninger Forum aan het Hereplein, maar ook het Grand Theatre aan de Grote Markt wordt weer omgebouwd tot filmzaal met een uitgebreid festivalaanbod.

Het festivalprogramma wordt aangevuld met bijzondere gasten, inleidingen, dj’s, een festivalrestaurant, Bowie-clipsmet afterparty, de verkiezing van de Beste Groninger Film van 2015 en natuurlijk bijzondere films met live begeleiding in Vera en in de Der Aa-kerk.

IFFR Live

IFFR live vanaf 29 januari: 5 films die in première gaan uit het 45ste International Film Festival Rotterdam worden tegelijkertijd vertoond in het Groninger Forum samen mét introductie, nagesprek met de regisseur en twittervragen vanuit het publiek.

Voor meer informatie en het programma: groningerforum.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden