Programma Noorderzon compleet met nieuwe namen en gloedniew Apollo-podium

Foto: Circa-Bounce

Noorderzon heeft donderdag het programma compleet gemaakte met de muzieknamen voor het gloednieuwe Apollo-podium. Apollo is een amfitheater en komt in het gras voor de muziekkoepel in het Noorderplantsoen.

Het Dok-muziekpodium boven de vijver is er dit jaar, vanwege de coronamaatregelen, niet bij. ‘We zijn blij met een waardige vervanger waar het muziekprogramma goed uit de verf komt en we kunnen niet wachten het aan je te laten zien!’, aldus Noorderzon.

Na het kopen van een ticket krijgt de bezoeker op het festival een vaste zitplek toegewezen in het amfitheater, met voldoende en veilige afstand tussen elkaar.

Muzieknamen Apollo

De line-up van Apollo biedt ook nieuwe namen Onder ander Pieter de Graaf, Sophie Straat, Faux Real en Aggregat in samenwerking met Clash, maar ook Opera Alaska. Kijk hier voor de hele line-up. De meeste acts op Apollo spelen twee keer.

De 31e editie van Noorderzon Festival of Performing Arts & Society, de ietwat curieuze combinatie van een internationaal kunstenfestival op het scherpst van de snede met spannende hedendaagse podiumkunsten uit alle delen van de wereld… én een groots zomerfeest in een vrij toegankelijk plantsoen vindt plaats van 12 tot en met 22 augustus 2021.

Het festivalterrein in het Noorderplantsoen is noodgedwongen veel kleiner en opgedeeld in twee ‘eilanden’. In het Noorderplantsoen worden twee ‘eilanden’ gecreëerd: één in het zuidelijke gedeelte van het plantsoen en één in het noordelijke gedeelte. Binnen die eilanden is voldoende ruimte en afstand mogelijk en bevinden zich de speellocaties voor programma, kleine eet- en drinkgelegenheden en een beperkt aantal zitplekken. Er gaat gewerkt worden met timeslots.

De tien locaties in ‘Downtown’ Groningen zijn Grand Theatre, Forum, De Oosterpoort, VRIJDAG Theater, VRIJDAG Locatie Sint Jansstraat, EMG Eemskanaal, Vloeivelden Suikerterrein, VERA, Simplon en de Lutherse Kerk.

Kijk voor het programma, meer informatie en tickets op noorderzon.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden