Stand van Stad #22: Over aardbevingen en stadse natuur

Foto: Google Maps

Zondagmiddag 24 januari vindt de maandelijkse Stand van Stad, de maandelijkse talkshow over de stad Groningen met anchorman Bram Douwes.

De 22ste editie biedt:

  • Burgemeester Peter den Oudsten vertelt hoe hij terugkijkt op zijn eerste jaar als burgemeester, wat is volgens hem de stand van de stad en welke wensen heeft den Oudsten voor 2016.
  • Verder vertelt stadsecoloog Jan Doevendans hoe het volgens hem gaat met de stadse natuur. “Deze extreem warme én spekgladde winter?” De Dudettes brengen hun nieuwste single.
  • Bram Douwes spreekt met Nick ter Wal over De Kunst is Mijn Slagveld, de verrassend lovend ontvangen brieven van de stad-Groninger schrijver Nanne Tepper (1962 – 2012). De brieven zijn door Ter Wal verzameld en gebundeld.
  • Hoe is 2016 volgens Melvin Bonnet begonnen en hoe klinkt het lied dat hij erover schrijft? Welk fascinerend fenomeen onderzoekt Bram Esser? en Wabbesch Wabbesch verzorgt een merkwaardig optreden, meldt het Groninger Forum.

Stand van Stad is voor nieuwsgierige Stadjers dé manier om op de hoogte te blijven van alles wat Groningen zo ontzettend de moeite waard maakt. En dat alles op zondagmiddag, een ideale middag om bij te praten met vriend, kennis en collega én op de hoogte te blijven van het laatste Groningse nieuws.

Stand van Stad is een initiatief van Platform GRAS & het Groninger Forum en wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Dagblad van het Noorden, OOG TV en Sikkom.

De aanvang is om 16.30 uur

Locatie:
Groninger Forum, locatie Hereplein 73, Groningen.

Voor meer informatie: www.groningerforum.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden