“Willem Ruis, de show van zijn leven” in Groningen

Foto: Martiniplaza.nl

“Willem Ruis, de show van zijn leven”, de musical over het leven van een de grootste sterren die ons land kende, is zaterdagavond 23 januari te zien in Martiniplaza.

Willem Ruis

Willem Ruis was een van de meest vernieuwende, energieke en brutale showmasters in Nederland.

‘Als een kleurrijke wervelstorm veroverde hij het stijve Hilversum van de jaren zeventig en niets of niemand zou hem afremmen op zijn weg naar de top. Maar zoals zo vaak hielden achter de façade demonen huis. Willem Ruis was een man die de harten van miljoenen kijkers stal, maar zijn eigen hart verwaarloosde.’

‘Willem Ruis, de show van zijn leven’

De musical is een achtbaanrit door het leven van een van de grootste sterren die ons land ooit rijk is geweest. Een muzikaal spektakel over zijn opkomst en onvermijdelijke ondergang. Een portret, een ode, maar vooral een meeslepend verhaal over ambitie, liefde en gemis, waarin de vader/zoon verhouding en ook de drive voor een grootste carrière aan bod komt, meldt Martiniplaza.

‘Willem Ruis, de show van zijn leven’ sleepte in totaal 24 sterren in de wacht. De landelijke en regionale kranten geven de voorstelling unaniem 4 sterren. Ook zijn er 4 Musical Award nominaties en wel voor Xander van Vledder als beste mannelijke hoofdrol, een nominatie voor het beste script, de beste liedteksten en de publieksprijs voor de beste grote musical.

De aanvang is om 20.00 uur.

Voor meer informatie: martiniplaza.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden