Kaartverkoop voor Noorderzon Festival start vanaf 1 juli

Foto: Circa-Bounce

Vanaf donderdag 1 juli start om 12.00 uur de online kaartverkoop voor Noorderzon Festival of Performing Arts & Society. Op dat moment zijn kaarten beschikbaar voor het volledige internationale hoofdprogramma van het festival en de eerste namen uit het &Society- en muziekprogramma.

Daarna wordt elke week meer programma bekend gemaakt, waarvoor direct de online verkoop start.

De 31e editie van Noorderzon vindt plaats van donderdag 12 tot en met zondag 22 augustus in het Noorderplantsoen en op verschillende locaties in de binnenstad van Groningen. Deze editie wordt dan op een veilige manier een kleiner maar herkenbaar Noorderzon gepresenteerd.

Vanaf 22 juli is het complete programma op de website van het festival te vinden en zijn alle kaarten beschikbaar. In de komende weken wordt ook meer bekendgemaakt over hoe het festival er uit gaat zien.

Internationaal programma 2021

Eerder maakte Noorderzon al bekend dat het wereldberoemde Australische circusgezelschap Circa naar Groningen komt met Bounce: een circusvoorstelling in een beeldschone, door bekende architecten ontworpen tent in het Noorderplantsoen. Daar komt nu onder meer 600 HIGHWAYMEN , La tristura – Renaissance, Ant Hampton & Tim Etchells en Nature Theatre of Oklahoma bij. Het hele internationale programma is bekend en hier te vinden.

Eerste namen &Society-programma en muziekprogramma

Ook maakte Noorderzon de eerste namen bekend van het &Society-programma en muziekprogramma bekend. Ook daarvoor start de kaartverkoop op 1 juli. voor onderstaande programmaonderdelen start de kaartverkoop op donderdag 1 juli.

Onder meer Arno van der Heyden, Benny Sings en S10 staan op het programma.

Kijk voor meer informatie: noorderzon.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden