Marketing Groningen is online ticketplatform voor Stad en Ommeland gestart

Foto: Jan Buurma

Marketing Groningen is gestart met een online ticketplatform voor Stad en Ommeland. Daarmee wordt het culturele en recreatieve aanbod van Groningen beter online vindbaar online en beter boekbaar.

Afgelopen week is Marketing Groningen begonnen, de eerste ondernemers en instellingen uit stad en Ommeland enthousiast te maken om zich aan te melden en hun diensten online aan te bieden via het platform.

Beter online vindbaarheid van aanbod

Marketing Groningen wil vooral kleinschalige vrijetijdsaanbod zoals de vele kerkjes, borgen en ander erfgoed nog beter in de (online) etalage zetten. Op dit moment is veel van het aanbod wat de provincie Groningen te bieden heeft nog niet goed online vindbaar.

Aanmelden

Ondernemers en instellingen kunnen hun tickets via de website visitgroningen.nl en aan de balie van de Groningen Store (VVV) in het Forum Groningen aanbieden. Het ticketsysteem biedt de mogelijkheid om reserveringen te maken, met tijdssloten te werken en een maximumaantal bezoekers per tijdsslot in te stellen. Bezoekers kunnen vervolgens eenvoudig de tickets bestellen en betalen.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie of aanmelding terecht op partners.visitgroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden