Uittips voor zondag 17 januari

Foto: CC BY-SA 2.0/ Creative Commons/ Flickr/ Bert Kaufmann

Vandaag is er de mogelijkheid om naar de Noordelijke Motorbeurs, Comic Sonic in het Nederlands Stripmuseum en een feelgood film in het Groninger Forum te gaan.

De Noordelijke Motorbeurs

De laatste dag van de Noordelijke Motorbeurs biedt een gevarieerd aanbod op het gebied van motoren. Van gebruikte en nieuwe motoren tot accessoires. Ruim 110 bedrijven bieden presenteren hun producten en diensten. De aanvang: 10.00 uur tot 18.00 uur. Voor meer informatie: martiniplaza.nl.

Comic Sonic

Zaterdag 16 januari opende het Nederlands Stripmuseum “Comic Sonic”, een expositie over strips en muziek. De tentoonstelling biedt een goede indruk van de relatie tussen strips en muziek in tekeningen, posters, strips en illustraties, meldt Het Nederlands Stripmuseum. De openingstijden zijn 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie: stripmuseum.nl.

Groningse Nieuwe #63 Tour de Force – Groninger Forum Film

Zondagmidddag vertoont het Groninger Forum de Groningse feelgoodkomedie “Tour de Force“. In de film speelt Martin van Waardenberg de hoofdrol.

Tour de Force” gaat over een ongedurige fietsontwerper, die tijdens een te vroeg uitgevoerde testrit zijn elektrische beachcruiser total loss rijdt. De mentor met wie hij samenwerkte laat hem vallen. Vervolgens probeert hij samen met twee vrienden in een hightech garage voor vrachtwagens een nieuw ontwerp te realiseren om alsnog te kunnen schitteren op’e-bike-event’. Een essentieel onderdeel ontbreekt tijdens de race tegen de klok en zet de onderlinge verhoudingen wederom op scherp.

De film draait om 16.15 uur en om 17.15 uur.

De locatie: Groninger Forum Film, Hereplein 73, 9711 GD Groningen

Voor meer informatie: groningerforum.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden