Een nieuwe serie online Meezingcafés van VRIJDAG

Foto: VRIJDAG

VRIJDAG, het huis van de Amateurkunst organiseert vanaf vandaag, vrijdag 16 april, opnieuw een serie online Meezingcafés voor jong en oud. De muzikale ingrediënten van het online Meezingcafé zijn livemuziek, heerlijke evergreens en een hoop gezelligheid.

Meer dan tien succesvolle edities zorgden voor verlichting van eenzaamheid onder gezinnen, ouderen, studenten, koppels en alleenstaanden die door de coronacrisis minder sociale contacten hebben. En vanwege de grote belangstelling lanceert het huis van de amateurkunst wederom een reeks online Meezingcafés.

Samen zijn in tijden van afstand

“Ik word altijd enorm blij van de online Meezingcafés”, vertelt organisator en zangeres Isolde van Meerwijk. Samen met haar man Daan van Eijk (piano) verzorgt ze de livemuziek tijdens de cafés. “Wie mee wil doen hoeft niet goed te kunnen zingen”, verzekerd Van Meerwijk. “Deelnemers horen elkaar niet zingen, alleen de muzikanten. Maar we zien elkaar wel én je hoort natuurlijk je eventuele huisgenoten!”

Meezingen via Zoom

De eerstvolgende edities zijn op vrijdag 16 april, vrijdag 21 mei en vrijdag 18 juni van 19.30 tot 20.30 uur via Zoom. Deelname is gratis.

De online Meezingcafés worden georganiseerd via Zoom. VRIJDAG heeft een instructiefilmpje gemaakt hoe je Zoom installeert en gebruikt, voor wie niet bekend is met het programma. Kijk voor de handleiding en meer informatie over de Meezingcafés in de online agenda: bijvrijdag.nl/agenda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden