Ook Wende, DeWolff en S10 geven testoptredens in De Oosterpoort

Foto: SPOT Groningen

Naast de eerder aangekondigde pilotoptredens van Douwe Bob, Lebbis en Arthur & Lucas Jussen heeft SPOT Groningen nog drie concerten aan haar programma toegevoegd.

In het kader van testen voor toegang spelen respectievelijk Wende, DeWolff en S10 van 25 tot en met 27 april in de grote zaal van De Oosterpoort.

De animo vanuit het publiek is volgens SPOT Groningen groot voor de testoptredens. Dat blijkt onder andere uit de kaartverkoop van de eerder aangekondigde events. De vraag naar kaarten voor Douwe Bob bleek bijvoorbeeld zo groot dat deze show in enkele uren uitverkocht. Inmiddels is ook hier een extra concert van bijgeboekt.

De pilot-optredens zijn bedoeld om zowel de culturele instellingen, als de overheid, voor te bereiden op de inzet van toegangstesten.

Testen voor toegang

Bezoekers van de voorstellingen en concerten in de pilot kopen eerst online een kaartje. Per mail ontvangen ze nadere informatie over waar en wanneer ze zich (gratis) kunnen laten testen. Op vertoon van een negatief testbewijs op de CoronaCheck-app mag men naar binnen.

De kaartverkoop voor al deze shows is inmiddels gestart via de website van SPOT Groningen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden