Grand Theatre, SPOT Groningen en MartiniPlaza bieden divers programma tijdens pilot

Foto: De Redactie

De Groninger podia Grand Theatre, SPOT Groningen en MartiniPlaza mogen hun deuren drie dagen openen voor publiek, voor een pilot met toegangstesten.

Van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 april kunnen theater- en muziekliefhebbers in Groningen hun hart weer even ophalen.

Divers programma

Grand Theatre, SPOT Groningen en MartiniPlaza presenteren een divers programma met regionale makers en grootheden zoals Pe en Rinus met het Noordpool orkest, Het Houten Huis en landelijke artiesten als Douwe Bob, Lebbis, Arthur en Lucas Jussen. In totaal kunnen ruim 1.500 cultuurliefhebbers hun hart weer even ophalen.

Programma van dag tot dag

Dinsdag 13 april:

  • Grand Theatre: Het Houten Huis / Nordland Visual Theater, IK… eh ik
  • SPOT/ De Oosterpoort: Arthur & Lucas Jussen, The Russian Album
  • SPOT/ Stadsschouwburg: Lebbis, de bovengrens II

Woensdag 14 april:

  • SPOT/ De Oosterpoort: Douwe Bob
  • SPOT/ Stadsschouwburg: Lebbis, de bovengrens II

Donderdag 15 april:

  • Grand Theatre: Abhishek Thapar, Cow is a cow is a cow
  • SPOT/ Stadsschouwburg: Lebbis, de bovengrens II
  • MartiniPlaza: Noordpool orkest met Pe en Rinus

De pilots zijn bedoeld om de instellingen en overheid voor te bereiden op de inzet van toegangstesten voor heropening van de sector. De Groninger podia willen met de pilot ook onderzoeken of het publiek na meer dan een jaar corona weer zin heeft om in een veilige, gecontroleerde omgeving een avondje uit te gaan.

Testen voor toegang

Bezoekers van de voorstellingen en concerten in de pilot kopen eerst online een kaartje. Per mail ontvangen ze nadere informatie over waar en wanneer ze zich (gratis) kunnen laten testen. Op vertoon van een negatief testbewijs op de CoronaCheck-app mogen ze naar binnen. Zo kunnen de bezoekers van de pilot veilig genieten van een avond theater of muziek.

Voor meer informatie en tickets:

www.grandtheatregroningen.nl
www.spotgroningen.nl
www.martiniplaza.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen