Blokkenschema’s van showcases ESNS 2021 gepresenteerd

Foto: ESNS

De komende week vindt de eerste digitale editie van Eursonic Noorderslag (ESNS) plaats van woensdag 13 tot en met zaterdag 16 januari. Afgelopen week presenteerde ESNS de blokkenschema’s voor het showcase-gedeelte.

Het festivalprogramma begint dagelijks om 20.00 uur, waarop showcases van in totaal 189 acts uit 36 landen gratis zijn te volgen.

Van woensdag 13 januari tot en met vrijdag 15 januari zijn via vier digitale kanalen (ESNS 01 – 04) de sets van de Europese acts te zien. Op vrijdag is de uitreiking van de Music Moves Europe Talent Awards te zien en ook zijn diezelfde dag de showcases van de Hit the North selectie te zien op het PLUS-kanaal van ESNS.

Zaterdag 16 januari staat in het teken van Noorderslag, de traditionele graadmeter van de Nederlandse popmuziek. Via drie kanalen presenteren 40 Nederlandse acts zich aan het publiek, waaronder ook Sarita Lorena, die als laatste is bevestigd voor het showcasefestival.

Het blokkenschema, met alle 189 namen, is hier esns.nl/timetable beschikbaar. De volledige line-up is eveneens te bekijken in de app van ESNS, te downloaden voor iOS en Android.

Digitale editie

ESNS vindt vanwege de coronapandemie voor het eerst volledig digitaal. In samenwerking met NPO 3FM worden de sets gratis gestreamd via het online platform 3fm.nl/ESNS.

Daarnaast is er ruime aandacht voor ESNS op Europese radiozenders, verenigd in de EBU en op televisie via NPO 3.

Het showcase gedeelte van het festival is volledig gratis te volgen via esns.nl.

De conferentie staat in het teken van ‘The Road to Recovery’ en is te volgen via het digitale platform met paneldiscussies, keynotes en sessies en biedt mogelijkheden tot speed meetings, netwerken en toegang tot de delegates database. De kosten van de registraties voor de ESNS-conferentie zijn 50 euro per deelnemer en verkrijgbaar via esns.nl/tickets.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden