NYE LIVEstream vanuit FC Groningen stadion en Stadsschouwburg

Foto: Siese Veenstra

Met oud en nieuw zijn normaal gesproken verschillende leuke feesten en dance-events, maar dit jaar is dat niet mogelijk door corona. 2020 is een gek jaar. Geen fysieke evenementen en ook met New Years Eve geen uitverkocht KopjeK event.

Ondanks dat komt KopjeK met een unieke Live Stream samen met de mannen van Orde Van De Nacht die al meerdere kwalitatieve streams hebben opgenomen in onder andere de Toekomst (Scheemda) en in het Gronings dorp Bourtange.

Het unieke van deze stream is, dat er gefilmd is uit het FC Groningen voetbalstadion en er om 00.00 uur geschakeld wordt naar het Stadsschouwburg in Groningen. De Livestream start om 21.00 uur vanuit het Hitachi Capital Mobility Stadion en vanaf middennacht wordt overgeschakeld naar de Stadsschouwburg. ‘Tjade, Lennart, Cyantist en Adding & Nils Tieleman nemen de kijker mee naar hopelijk een beter jaar’, aldus Kopjek.

FollowTheBeat

Deze stream heeft landelijk en lokale support waar het doel is om jongeren zoveel mogelijk te triggeren om vanuit huis mee te kijken. De stream is te bekijken via de website van Kopjek en is onderdeel van een landelijk initiatief genaamd FollowTheBeat.

Landelijk zijn er meer dan 50 Livestreams in verschillende kamers en de dikste komt natuurlijk uit Groningen!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden