ESNS 2021 bevestigt laatste eenendertig namen; line-up compleet

Foto: ESNS

De line-up voor de digitale editie van Eurosonic Noorderslag 2021 is compleet. Vorige week bevestigde ESNS opnieuw eenendertig nieuwe namen. In totaal 188 acts uit 36 landen nemen deel aan ESNS, dat plaatsvindt van 13 tot en met 16 januari 2021.

Groot aantal Nederlandse acts

Onder de bevestigingen een groot aantal acts uit Nederland; Abbey, Blackbird, Fleur, Gino-Cochise, Hang Youth, Jay-Way, KA, MICH, Opera Alaska, Pieter de Graaf, Queen’s Pleasure, Sam & Julia, Spill Gold, Temple Fang, Yade Lauren en Yssi SB. En ook negen acts van de Hit The North selectie, afkomstig uit de drie Noordelijke provincies; Cashmyra, Delore, Isa Zwart, Moonradio, Same Old, Seewolf, The Desmonds, The Resurrection en The Vices. Laatstgenoemde was al eerder bevestigd voor het ESNS-programma, nu ook voor Hit the North.

Ook bevestigd voor ESNS 2021; Ätna (de), Holly Humberstone (gb), Lucia (ro), M¥ss Keta (it), nemanja (hr), Sofiane Pamart (fr) en Steiner & Madlaina (ch).

De volledige line-up, met alle 187 namen, is hier beschikbaar.

ESNS 2020 digitaal

Het showcasefestival wordt voor het eerst volledig digitaal. In samenwerking met NPO 3FM, dat eerder al een digitale editie van Lowlands verzorgde, worden de sets gratis gestreamd via het online platform; 3fm.nl/ESNS.

Daarnaast is er ruime aandacht voor ESNS op Europese radiozenders, verenigd in de EBU en op televisie via NPO 3.

De missie van ESNS ‘het promoten en circuleren van nieuwe Europese muziek, met de nadruk op opkomend Europees talent’, dat een groot podium krijgt op Eurosonic en de Music Moves Europe Talent Awards ceremonie op vrijdag. Nederlands talent staat op zaterdag centraal staat tijdens Noorderslag, de traditionele barometer van de Nederlandse popmuziek presenteert.

Het showcase gedeelte van het festival is volledig gratis. Het wordt aanbevolen om via esns.nl/tickets voor het festival platform te registreren om updates te krijgen over het platform en nieuwe aankondigingen.

Op het digitale platform van de conferentie zijn er paneldiscussies, keynotes en sessies te volgen en biedt mogelijkheden tot speed meetings, netwerken en toegang tot de delegates database.

De conferentie staat in het teken van ‘The Road to Recovery’. Registreren voor de ESNS-conferentie kost 50 euro. Tickets zijn ook verkrijgbaar via esns.nl/tickets.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden