‘Top 2000 Pubquiz’ traditie online te vinden!

Foto: Top 2000 quiz van het noorden

Eind december is er eigenlijk al jaren een mooie traditie: de Top2000 quizen die in menig kroegen en cafés te vinden zijn. Een traditie waar gezelligheid, muziek en kennis samenkomen. Maar helaas gaat dat dit jaar ook niet door. Daarom besloten quizmasters en (oud)barmannen Nils en Matthijs het online te gaan doen.

De online Top 2000 quiz van het Noorden vindt plaats op zondagavond 27 december, deelname is gratis maar vrijwillige bijdrages worden gewaardeerd.

“We kijken altijd erg uit naar de Top2000 quiz in de kroeg en deden deze quiz op vele locaties. Voor deze mensen willen we de quiz dan ook online doen. Maar natuurlijk ook om deze mooie traditie ook dit jaar door te laten gaan,” aldus de quizmasters.

“We hebben geïnvesteerd in een online platform zodat we gewoon muziek kunnen afspelen zonder geblokkeerd te worden op bijvoorbeeld YouTube of Facebook. Ook zijn rechten geregeld met BUMA/STEMRA, op die manier kunnen we zorgeloos video’s en muziekfragmenten laten zien. Helaas is hier wel een investering voor nodig geweest. Maar omdat we graag de toegankelijkheid van de kroeg willen behouden werken we met een donaties in plaats van inschrijfgeld. Zo kunnen de mensen met een krappere portemonnee ook meedoen.”

Al jaren organiseren de twee quizmasters quizzen in het Noorden van Nederland, vandaar dat het ook voor deze regio willen organiseren. Zoals ze aangeven op hun website gaan ze voor 100 procent entertainment en 85 procent kroeggevoel. Verwacht een avond vol met muziek, kennis en anekdotes. Niet alleen leuk voor de doorgewinterde muziekkenners, maar ook gezellig voor mensen die van muziek houden.

Het gratis event vindt online plaats op 27 december om 20.00 uur.

Voor meer informatie: top2000quizvanhetnoorden.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden